Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat wałkowany milion razy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem się do d1 na moim main koncie, evade to core przy każdej grze, jednak niektórymi postaciami wole grać bez skryptów na nie. Sprawa dotyczy konta na kochanym eu ne, podczas gdy gram xerathem juz trzecią gre z zrzędu dzieciaki plują się, że moje skrypty są z*******e i ciągle płaczą. Mam 7 gier xerathem i kda około 15/2/20. Reagować na takie zaczepki na czacie? Tłumaczyć się, że jestem smurfem? Jak wy się zachowujecie ? Wiadomo, nie można przeginać ludzie cały czas się sadzą i mają problemy.

Opublikowano

Sam nie lubie bolowców bo psują radość z gry innym i pokazują swoje podejście do tej gry. Ale na twoim miejscu bym ich po prostu mutował.

Opublikowano

a ja wbilem chall i odrzucilem prosbe fnaticku bym dla nich gral..... jaki d1 urzywa bola, l# do smurfowania?

Dobrze, że ty "urzywasz" słownika. Zobacz sobie od czego jest to forum. Jak Ci się to nie podoba to możesz stąd wy********ać.

A co do tematu to nie zwracaj na nich uwagi.

Opublikowano

Po prostu ignoruj tych zapłakanych gimbów. Co innego, jakbyś grał Cassio z exploidami. A tak, skrypty to skrypty, i tyle :P

Opublikowano

Dobrze, że ty "urzywasz" słownika. Zobacz sobie od czego jest to forum. Jak Ci się to nie podoba to możesz stąd wy********ać.

A co do tematu to nie zwracaj na nich uwagi.

Widać, że ty nie wiesz od czego jest to forum MPC - Multi Player Community, zmienione już od sporego czasu, więc see ya

@

Zmutuj po prostu i tyle :P

Opublikowano

@ up Ale tematyka forum nadal jest taka sama - gry, jeżeli do tego nie miałyby się zaliczać przeróżne hacki itd to dlaczego prawie w każdym dziale jest taki poddział? ;)

@ Ja nigdy nie grałam na bolu (pewnie bym spróbowała, ale boję się, że coś zrobię źle i inni to zauważą :P), ale moim zdaniem ignorowanie to najlepszy sposób na odzew. ;) Dzieci się wygadają, wygadają, zauważą że nie ma zainteresowania i przestaną płakać... a jeżeli nie, to możesz po prostu pomutować. Jak to mówią "winny się tłumaczy", więc nie pisz nic o smurfie. :P

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Chyba tak zacznę robić, ostatnio koleś się czepiał, że nawet brandem zbyt czesto autoatakuje jak na g4. Co za ludzie, chociaż czasami evade przegina :P

Opublikowano

jak w D1 chcesz się tłumaczyć, że smurfujesz ._.? z czego z challa?

Lolz, ze smurfuje z d1 tyle ze to drugie konto..

Po prostu ignoruj tych zapłakanych gimbów. Co innego, jakbyś grał Cassio z exploidami. A tak, skrypty to skrypty, i tyle :P

Ktos Cie wyzywa od bolowcow= zaplakany gimbus, brawo..

4zzt3n.png

Opublikowano

Takich to się olewa, winny się tłumaczy! ;d

Xerata można łatwo sprawdzić czy gra na czymś, wystarczyć użyć flesha, i nikt mi nie powie, że koleś ma refleks chińczyka i w 0.2 ult leci tam gdzie użyłem flesha ;) Gram na l# to sprawdzam tak bobków ;d
Haxy trzeba używać z głowa ;) A o wykrywalności evade to nie wspominam ;d To już diament więc uważaj bo ludzie sobie nagrywają gierki i możesz wyłapać kiłę.

Opublikowano

Nie wiem jakim ma sens zakładanie tak durnego tematu.

Logiczne jest to żeby ich ignorować oraz mutować.

Nie wiem także po co grasz na bolu czy l# skoro dostałeś się do d1 to powinieneś pokazać skila bez skryptów.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Takich to się olewa, winny się tłumaczy! ;d

Xerata można łatwo sprawdzić czy gra na czymś, wystarczyć użyć flesha, i nikt mi nie powie, że koleś ma refleks chińczyka i w 0.2 ult leci tam gdzie użyłem flesha ;) Gram na l# to sprawdzam tak bobków ;d

Haxy trzeba używać z głowa ;) A o wykrywalności evade to nie wspominam ;d To już diament więc uważaj bo ludzie sobie nagrywają gierki i możesz wyłapać kiłę.

Nie dostaniesz bana za evadee czy xeratha bez exploitow.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Tłumacz się, że jesteś BoLowcem i nie  masz życia, matka Cię bije po nocach kapciem i w ogóle ssiesz 

Bolowców powinno się spalać na stosach, bo nie potrafią grać sami... W sumie dlatego gram w dotę a nie w jakieś gówno typu LoL

Opublikowano

Jak moze d1 na smurf na bolu omg widac ze naprawde niw masz swojego skilla a na dywizje nie zaslugujesz bo bez bola gra by ci dawala przyjemnosc nawet ma smurf .pomijajac mutuj .. To zawsze pomaga

wilowo.jpg

Opublikowano

Tłumacz się, że jesteś BoLowcem i nie  masz życia, matka Cię bije po nocach kapciem i w ogóle ssiesz 

Bolowców powinno się spalać na stosach, bo nie potrafią grać sami... W sumie dlatego gram w dotę a nie w jakieś gówno typu LoL

DotA Framework i elocha wacku xD

Wbiłem się do d1 na moim main koncie, evade to core przy każdej grze, jednak niektórymi postaciami wole grać bez skryptów na nie. Sprawa dotyczy konta na kochanym eu ne, podczas gdy gram xerathem juz trzecią gre z zrzędu dzieciaki plują się, że moje skrypty są z*******e i ciągle płaczą. Mam 7 gier xerathem i kda około 15/2/20. Reagować na takie zaczepki na czacie? Tłumaczyć się, że jestem smurfem? Jak wy się zachowujecie ? Wiadomo, nie można przeginać ludzie cały czas się sadzą i mają problemy.

ignoruj, dziecko bez atencji to jak ryba bez wody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...